Saturday, August 27, 2011

Selamat Menyambut Hari Kemenangan

Salam 
3 hari lagi Ramadhan akan meninggalkan kita..
Selepas itu..InsyaALLAH semua umat Islam akan meraikan Hari Raya sebagai tanda kemenangan setelah sebulan berpuasa..
Salam Syawal in advance kepada semua kerana mungkin ini hari terakhir ibu dapat bersiaran..hehe..
Selepas ini just bw dari phone je ke rumah kawan-kawan..

Sempena Syawal yang bakal tiba..
ibu memohon maaf seandainya ada ayat dan komen ibu  selama ini menyinggung perasaan sesiapa..
Semoga Syawal memberikan seribu kebahagiaan dan keberkatan kepada semua..


Selamat Hari Kemerdekaan ke 54 juga..

Salam Merdeka Raya..:)

TATA....

wassalam...

4 comments:

MommyAqil said...

Selamat Hari raya dari kami sekeluarga...Hari2 pulang ke kampung...

Azhariah Zuber said...

selmat hari raya awak....kejap je ramadhan kan

maya amir said...

deng! tadik dah hantar komen..sekali disconnect plak...kayzie dear..sorry akak lama tak dtg sini.. blog sendirik pun tak berusik...hehehe.selamat hari raya & maaf zahir batin kot2 selama berblogging ade akak terkasar bahasa.. :)

kayzie said...

kak maya: tak blik kuantan ke?leh jumpa..huhu..selamat hari raya n maaf jugak kak..:)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang