Thursday, August 4, 2011

Faris 1st Sports day

salam..

Ini kisah sudah lama berlaku..22 Julai yang lalu..baru punya masa mahu update...hehe..entah kenapa sangat kurang masa yang di luangkan di depan laptop di tambah pula mood yang semakin jauh di tiup angin bayu..^___^..wajib la di ceritakan coz tujuan blog pun untuk tatapan anakanda di masa akan datang, so wajib la ada cerita anakanda. Tak perlu cerita panjang-panjang..jom layan picca..

 acara di mulakan dengan perarakan kanak-kanak 2 tahun..faris paling muda yg len sume dah 2thun ++..huhu

 kusyuk tengok persembahan kanak-kanak comel ni

 cuba perhati betul2 gambar ni..sebelum acara Faris dah nangis coz nampak ayah yang cuba ambil gambar dia..
so terpaksa la ibu tunggu di garisan penamat dan ayah pegang di garisan mula
tiup wisel..faris lari ke arah ibu..acara lari sambil bawa bola, tapi dia dah ngamuk taknak pegang bola..

 antara acara yang diadakan

 mood dah ok pas habis acara..walaupun nangis tapi berjaya juga dapat no2..huhu
mood dah ok..habis semua acara di masuk semula ke gelanggang..berkejaran dengan kanak-kanak lain..
huh..penat tengok teacher diorang handle kanak-kanak ni..haha

Acara penyampaian hadiah..ayah kata ibu tak pandai ambil gambar..jauh sangat..huhu..sowi..anyway..ibu bangga dengan Faris..len kali kena jadi juara dan jangan nangis-nangis tau..

16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ibu yg excited lebih niii...ekekkke..

kayzie said...

ahaks..kak..memang pown..seb baik ibu dia tak buat banner n jadi pompom girl jek..ahaks

sweetlavender86 said...

farisss comel!comel!comel!hahaa.nangis2 pun nasib baik die nk lariii.dpt no 2 lagi.cayaaaa la faris!

~izan~ said...

alololo..comeynya lari2..

ibu kena enterprem jugak yer sbb nk bg faris sudahkan acara hehe..

comel!~

kayzie said...

mumy adam: tu la pasal..seb baik nak lari gak..

zura: org kagum r ngn zura..wat kue apa tuk jual?teror la,msti bb gul ni kan?hehe

kayzie said...

kak izan: tula pasal..teacher dia suh ibh n ayah dtg tuk pjuk dia main,kalo tak ngis jek tak bhenti..haha

Acik said...

comey!
bila dia besar nanti, mesti dia akan suka akan gambar ni .. :)

~ yus ~ said...

2 tahun dah masuk acara sukan...cayalah Faris..:)

Noriz sini.. said...

alolor...semangat tul faris...

so bujang kecit tu dah posa lum? hihi

ieda said...

sport day dlm dewan mcm nie best kan dik .. sejuk :)

ummu muhammad said...

cayalah abg faris..boleh mintak ibu adik sebab abg dah pandai lari.. hehe

p/s: bile lagi ibu faris?? ;P

kayzie said...

acik: hrap2 camtu la..hehe
kak yus: hehe..tula pasal

kayzie said...

noriz: hehe..pntang nmpk ibu msti minta neneng..nak pose camne?hehe

kayzie said...

ummu muhammad: haha..kalo ikut plan tgg faris 3thun,tp kita hny merancang..hehe..gtal gak ni bila tgk baby org..muhammad pulak bila nak jd abg long?hehe

ummu muhammad said...

ibu muhammad tak jage heheh..memng nak tapi belum ade..nipun tengah ABC ;)

p/s: saing2 jom heheh..bagi kayzie jln dululah..kite follow belakang ;P

kayzie said...

jom..jom..hahaha..erkkk..tp kena pk sape nk kejar faris masa ibu kendong adik nnt?hahaha..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang