Wednesday, July 13, 2011

menanti tanggal 23

Niat nak buat entry tanpa kata..tapi nak upload gambar sampai ke sudah problem..ubah niat ke entry penuh kata-kata tanpa gambar..hehe

Tak sabar rasanya tunggu 23hb nih..ambil anakanda dari taska semalam, teacher kasi satu surat..surat jemputan ke Sports Day..bila baca betul-betul agak kecewa gak la coz sama dengan date yang sepatutnya ibu mencari nafkah tambahan tuk keluarga kita..;p..Tapi demi anakanda, lagi-lagi yang pertama tuk anakanda..pertama untuk keluarga kita..kompem la ibu nak pergi..

Lepas dapat surat tu sampai ke hari ni ibu n ayah bila bercakap mesti masuk hal anakanda nak bersukan..kami membayangkan anakanda masuk lumba lari..hehe..membayangkan anakanda berlari terkedek-kedek, dengan seluar track berbelang dan bontot besar sebab diaper..hehe..so cute..

Teringat cerita teacher Faris sebelum Faris bercuti aritu, teacher kata Faris menyibuk nak berlari sama dengan abang-abang n kakak-kakak yang berlatih tuk sports day.

Camne la kalau Faris betul-betul masuk lumba lari..kat rumah kalau berlari mata selalu pandang belakang, pastu mula la eksiden..^__^

Apa acara Faris masuk nanti?sama-sama kita tunggguuuuuuuuuuuuu.......

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

teruja nyer nk nengok mak ayah nyer bersukan..ekekeekekee..

~ yus ~ said...

seronok nak tengok anak bersukan ya kayzie...

p/s: blogger Kuantan juga rupanya kayzie, ramai betul blogger dari Kuantan ni..:)

aleen aiden said...

hee.alin da lame xpegi sukan sekolah nih.

mummy2k said...

olollolo..mesti comel kan faris berlari terkedek2..hehee

kayzie said...

mrs eady: mak ayahnye dah lama tak bersukan..huhu

kayzie said...

kak yus: aah la kak..kuantan mari..hehe..excited tggu ni kak..hehe

kayzie said...

aleen n mumy: sama la..lama tak g tgk sukan2 ni..tak sbr nk tgk dia terkedek2..:)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang