Tuesday, July 12, 2011

Ce tolong cte

Ibu pening dengan blog ni..kenapakah takde keluar 'button' follow kat atas daripada header blog nih ek?

(sebaris dengan kongsi,laporkan salah guna dll tuh?)
Masalah ni sebenarnya dah beberapa minggu gak jadinya, dah puas duk sign out tapi tak jugak menjadi. Coz bila ibu sign out dia terus masuk ke dashboard lak..pesal ek?Yang peliknya if ibu buka blog ibu daripada henpon, keluar lak 'button' follow kat sebelah 'button' share/kongsi tuh. Maka dek kerana masalah ini, terpaksalah buka dari henpon if nak mengikut blog rakan-rakan  lain. Leceh tuh...dah le kalau di klik pada follower pada sidebar blog memang sampai ke malam duk 'loading' memanjang...pe kes ek??tau la follower tak ramai (tengkiu pada yg sudi..hehe), dia terus tak mau kasi ibu amik tau hal2 follow molow..huhu

ce sesapa yang tau tolong beritahu...

p/s: guna font kaler merah tapi bukan tanda marah..hihi..

12 comments:

~ yus ~ said...

tapi ada butang join this site kat sidebar tu ada kayzie...

akak kalau buka blog guna IE selalu hilang gadjet follower, kalau guna mozilla ada pulak..huhu

:: Mrs.Eady :: said...

alamak..x dpt tolong..sory..

Adzriel AB said...

lately memang ada mereng sikit blogspot ni. ramai yg tengah pening dgn follow ni. kena tunggu dia pulih sendiri le nampaknya.

wahida said...

aku tgk ada je nok button follow tu...

~~~my heart beat said...

sabo jer...tu blm kalo tetiba seharian blog x leh buka..hehehe

kayzie said...

kak yus: oww yeke..k nk try buka guna modzilla pasni
kak wahida: akak nye blog ada, so dia keluar ms view blog org..org kl msuk blog akak or blog2 len 'follow' tu takde..tu yg kompius

sarah-najwan said...

akak pom xde button follow kat atas tu..hehe

yg blog akak lak..walau da sign in..buka blog..masih lagi sign in kat atas tu..huhu

xtau nape..tu psl kalu blogger xguna pop up window komen..mmg akak xle komen sbg sarahnajwan..jadilah cik anon..huhu

~syue syada~ said...

saya tgk ade! hehe

ieda said...

ermm alamak dikkk akak x pandai bab2 nie .. fail ! tapi ada juga beberapa blogger yg complain pasal follower mereka hilang .. tapi dah ada .. ermmm cuba lah bukak gune mozila mcm kawan2 cakap tuu ..

ps : akak pakai blaus ceklat , tudung ceklat .. kyzie pejabat mana dik huhuhu bagunan akak nie besar gabaq kan :)tapi ari nie x kuiar sbb akak poseee ...

kayzie said...

kak ieda: sy sebelah akak jek..pesaing akak..wahahhaha..oww..tak keluar la pulak kak ni..br nk skodeng

maya amir said...

blogspot ni mmg sengal laa 2-3 menjak ni..hehe

kayzie said...

maya: tula..kompius den

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang