Monday, June 20, 2011

Ayah

Happy Father's Day to Ayah n Atuk..

Tahun ni Father's day, ayah dapat kad buatan ibu n Faris dengan 10 pilihan hadiah..hehe..satu pun ayah belum redeem dari ibu n Faris..kita tunggu..Atuk pula dapat hadiah dari ibu n ayah. Sempena Father's day ni, ibu nak upload picca kali pertama ayah mendapat jawatan sebagai 'ayah'. Baru jumpa picca ni di kamera lama ayah, belum pernah di upload di FB or di blog ni..Faris wajib tengok supaya Faris akan kenang jasa ayah..


Semua ni gambar masa 1st day Faris keluar dari hospital..hari ke3 Faris di lahirkan bersamaan 21. Feb 2010..
ayah bersiap nak mandikan Faris..

Faris cool..tak nangis..ayah cuci mata dulu..

Dah ready nak simbah2 air..

Dah siap mandi..ayah cuci pusat Faris

Tukar balutan..ibu tak berani buat..ibu takut..sekali je ibu sempat buat sebelum pusat Faris cabut, itupun buat coz ayah dah kena pergi kerja..hehe


Ibu pasti kasih sayang ayah pada Faris pun sama macam kasih sayang ibu pada Faris..Ibu sangat2 bersyukur dengan anugerah ALLAH yang tidak ternilai ni. Ayah dan Faris segalanya untuk ibu..semoga kasih sayang kita sentiasa di redhaiNya..

Selamat Hari Bapa...

Sayang bapak (atuk Faris) jugak...

4 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

ala sweet nyer :)

En Hatta said...

part nak cuci pusat tu,tak berani la saya :)

maya amir said...

happy father's day to all fathers:)

kayzie said...

mrs eady: terharu bila tengok semula slps anakanda dah lbh setahun..:)
en hatta: sy pun..huhu
maya: :)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang