Thursday, November 3, 2011

Blog has been removed

Salam...

2 hari lepas ibu mengalami masalah untuk membuka blog. Awal pagi masa bw, ibu dah mula bermasalah untuk tinggalkan komen. Tengahari dapat call dari ayah, mengatakan dia gagal buka blog ibu. "Blog has been removed" tertera apabila ayah masukkan url ibu. So ibu pun mencuba untuk log in, juga gagal. Setelah di selidik dan cuba menggunakan bantuan en google, membuat verification untuk password dan emel dan menjawab soalan-soalan 'rahsia' dari en google barulah ibu kembali dapat menjejakkan diri ke blog ini. Itu adalah kali pertama ibu mengalami masalah begitu, Apa Puncanya? kalau ada yang tahu dan pernah mengalami, please share supaya selepas ini ibu akan lebih berhati-hati. Hampir-hampir hilang blog, rasa macam nak menangis pun ada. Ibu nak anak ibu baca semua catatan ibu ni nanti, so janganlah terjadi apa-apa yang boleh menghalangnya..hehe..

p/s: pagi ni kenyang dengan breakfast yang disediakan oleh ayah, roti arab + kari segera + air milo..thanks ayah..love u so much..:)

Wassalam..

5 comments:

diana said...

rasanya google cuma nak kenal pasti akaun yang aktif dan yang lamam tak aktif je kot..
mungkin la..saya agak je..
heheheh

ummu muhammad said...

puteri kah yg di dlm itu? ;)

p/s: tk pernh kene..cuak jugk tu kalau kene

ummu muhammad said...

puteri kah yg di dlm itu? ;)

p/s: tk pernh kene..cuak jugk tu kalau kene

kayzie said...

k.diana: yeke kak?tatau gak,smpai kena tukar password bagai br leh masuk balik account..

hehe..blom tau la ummu muhammad..yg pntg bb sentiasa sihat dan sempurna :)

:: Mrs.Eady :: said...

padan la lame sgt tak boleh masuk..ingtkan kamu dh nak tutup blog..hukhukhuk...

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang