Wednesday, October 12, 2011

Siapalah Aku?

Salam..

Hari ni sesaja rajin nak lawat nuffnang, bukan nak tengok hasil kutipan tabung blog coz dah tahu tak mencapai lagi tahap meriah cam orang lain. Bila duk tengok statistik terus tersengih sendiri. Nak tau sebab apa?

Mai tengok nih..


Terharu pun ada..ada yang cari blog ni dengan kata kunci 'blog kayzie'..hehe..sure kenalan ibu tapi lupa nama blog kan? Thanks kerana gigih gak cari gunakan kata kunci begitu, pasni ibu nak try search dengan kata kunci yang sama coz nak tengok hasilnya..:)

Kata kunci lain yang membawa trafik ke blog ini kebanyakannya tentang Bandung, sejak dari ibu up kan cerita tentang tu sampai sekarang. Tapi jumlah pengunjung tu takde lah seramai mana..hehe..


Yang ni pun rasa nak gelak, selalunya dari Indonesia jek, tapi kali ni dari Sudan dan US pun ado..hehe..info apalah yang dapat membantu mereka ya? Ikhlas dari hati, tak mencari publisiti atau nama coz ibu menulis kisah hidup dengan anak, suami dan keluarga tercinta sahaja. Namun bila ada yang sudi membaca dan menjalin silaturrahim di dunia maya ni, ibu sangat-sangat bersyukur dan menghargainya.. THANKS again

 Sabda Rasulullah SAW
"Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yg mengamalkan, maka walaupun yang
menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala..."
InsyaALLAH semoga kita tergolong dalam golongan itu..:)
Blog ni nak dikatakan ilmiah sangat tu tidak lah, tapi ibu harap sekurang-kurangnya ini bukan penulisan yang sia-sia, dapat memberi ilmu atau info walau sebesar zarah..InsyaALLAH 

16 comments:

MommyAqil said...

Wah tahniah Ibu Kayzie..kita pny tabung pn tak semeriah mana pon.."rajin " Hapdet kan..hahahah..tula mmg info Bandung tu berghuna sgt tau..InsyaALlah belek2 lagi nanti..

diana said...

saambil kita menulis tentang aktiviti kita ada baiknya kita sebar2 kan ilmu yang kita ada jugak..kan???

Ummi Ummair said...

insyaAllah kayzie, moga kita tergolong dlm golongan itu.
blog akak pn byk readers dr luar negara. dunia tnpa sempadan skrg ni memungkinkan segala2nya..
;)

maya amir said...

aah kn..kdg2 pelik jek ntah dari mana derang yg baca blog nih..kalaulaa blh tau nama org yg baca blog kite lagilaa rasa terharu kn?:)

anamizu said...

terase misteri je kdg2
tu bile xtau cmne la
bleh sngkut keyword yg
mcm-mcm kan kak? :P





luv,
cik ana

ummu muhammad said...

setuju dgn ibu faris n baby dlm peyut! ;D

kayzie said...

momyaqil: tak hebat mn pun nk terima tahniah tu..huhu..nway tq..sure tak sabar nk cuti2 kan?bndung mmg sonok..:)

kayzie said...

k.diana: tu la pasal, apa2 tau leh la share coz mgkin tak semua tau kan?:)
ummiummair: penulisan akak mmg bnyk info sbb tu rmai suka..:)

kayzie said...

kak maya n ana: tu la..cam misteri..syok gak ek kalo dpt tau dr siapa..huhu
ummu muhammad: bb pun?hehe

ieda said...

menulis dan syaring kisah2 dan info2 menarik nie memang bagus dik ..
kita dpt pengetahuan yg kita x tahu kan ..

kalau tgk kat keyword tuu memang lucu2 tau .. :)

Amy Syaquena said...

tahniah sis , tp kalau lihat pada keywords tue macam lucu pun ada hehe..

Azhariah Zuber said...

sikit2 info pun dah ok

~izan~ said...

macam2 ada hehe.. seronok blogging,share mcm2..tp yg baik2 aje la hehe..slmt berblogging seterusnya dik

wahida said...

mmg seronok bila tgk org search kat google kuar n3 kita..bangga kan...hehe..

mamaNoriz said...

keep on blogging dear..

supaya entry kite memberi manfaat pd yg memerlukan ;)

~ yus ~ said...

setiap perkongsian tu, biasanya ada sesuatu yg boleh di manfaatkan. Mungkin mula2 kita ingat biasa2 saja, tapi tak sangka ada yang cari pasal tu kan..:)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang