Thursday, October 6, 2011

Nasyid | Doa Dhuha


Sebelum ni dapat dengar di IKIM masa hantar Faris ke school..sekarang tak dapat dah dengar radio waktu yang sama. Lama ibu mencari nayid ni coz tatau kumpulan mana yang nyanyikan..Alhamdulillah hari ini dapat, nak share dengan kawan-kawan. Doa dhuha yang di nasyidkan. Semoga kita bersama mendapat manfaatnya..

*kalau ibu tak salah, doa yang di tulis dalam jawi itu ada sedikit kesalahan, so mungkin bila nak baca dari tulisan itu kena berhati-hati coz macam ada 'baris' yang tertinggal kalau ikuti betul2 bacaan dari UNIC sendiri..

6 comments:

Amy Syaquena said...

x de rezeki nak dengar sebab x leh buka huhu...

ieda said...

huhuh x dpt dengar lah pulakk huhuhu

mamaNoriz said...

kekadang susah nak hafal doa klu tak berlagu..

bile jadi nasyid ni kite asyik ikut so senang hafal kan ;)

anamizu said...

alamak ana xleh nk dgr la :(



luv,
cik ana :)

Azhariah Zuber said...

tak dgr lg. tk bgtau

~izan~ said...

akak xdpt nak dgr pulak,maybe internet kat umah mak akak ni slow kemain..nnt akak klik lg. =)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang