Thursday, October 20, 2011

Header Baru ;p

Salam

Akhirnya..ada juga perubahan pada blog ibu...Tengok blog orang lain tiap-tiap bulan bertukar, touch up sana sini, blog ni masih di tampuk lama..ahaks..nak buat camne kalau dah tuan empunya blog 'terlalu kreatif' bab men'design' dan meng'edit' gambar..haha. Seriously memang ibu tak pandai nak edit gambar, bukan edit aje, amik gambar pun selalu fail..hehe..dah ramai blogger yang ambil tempahan buat header kan? Tapi belum sempat ibu nak mencuba, cuba main-main sendiri dulu ni..hehe

So dengan adanya header baru yang tak seberapa ni (di harap korang tak gelak)..haha..berubahlah sedikit pemandangan blog ibu..:)

Ada sedikit masalah yang memerlukan bantuan kamu yang pakar..camne nak 'centre' kan header tu ek??senget camtu rasa cam tak siap jek (terlalu ke kiri)..So please kalau ada yang pndai..TUNJUK AJARKU SIFU...

p/s: edit cam kanak-kanak jek rasanya..huhu..tapi halal la ek..janji header baru..ahaks..

6 comments:

~izan~ said...

cantik je tu dik..bab2 center tu akak rasa kena tnya lagi arif hehehe. akak pun bkn wat sndiri huhu..

cantik gmbr tu,tenang dan happy family =)

:: Mrs.Eady :: said...

jadi...gambar pun cantik :)

~ yus ~ said...

sila ubah width dan hegiht dia kayzie...

width gambar tu biar sama dengan lebar blog kayzie baru nampak cantik, height tu kalau kayzie suka tinggi pic tu gitu, ok kot, atau kecikkan sikit..hehe

lelain ok dah...:)

Ummi Ummair said...

kayzie..akak pn sama. tak reti nak touch up2 blog ni. blog org lain cntik2 n sntiasa btukar2 header n background. blog akak msh ditakuk lama..huhu

(p/s: bkn x pndai sbrnya, tp x blajar..)

ummu muhammad said...

3 beranak + 1 belum keluar yg sgt cumil..suke header tu tapi tak reti jugak nk tengahkan hehe

ieda said...

cantik je dikk
ok dah nie :)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang