Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday - All About Faris Amsyar



Faris Amsyar..1 tahun 6 bulan..




 Faris batuk + selesema + jangkitan di terlinga..amik nab coz ada kahak dalam paru2..alhamdulillah Faris makin sihat..:)

 yang ni memang favourite..tak perlu suruh coz air memang 'mainan' Faris..:)

selalu tengok ayah cuci kereta, Faris pun nak bersihkan 'motor' Faris..:)

dah semakin cekap membantu ibu dan ayah dalam hal kerja rumah..Faris memang boleh di harap untuk kerja-kerja ringan..

Thank you ALLAH..

6 comments:

~izan~ said...

oo kesian faris..semog afaris terus sihat selalu tau.

anak bujang mesti rajin tolong ayah hehe

mummy2k said...

rajin faris nih...ade saja keje dia..hehehe

mamaNoriz said...

eh, ni derhaka wordless ni sbb byk sgt word nye...hehehehehe

teror arr dia rilek je pakai neubulizer tu... hero betul

Azhariah Zuber said...

anak2 kalau diasuh dan dilatih, memang blh diharap juga. tapi ada mood-mood juga. hehe

ieda said...

kesian faris .. dia ada lelah ke dik ?? harap faris semakin sihat yaaa

kayzie said...

kak ieda: aah kak ad lelah sket sbb batuk lama sgt aritu, tapi skrg dah takde, hope tak berulang dah, isau jd asthma jek..

mam noriz: haha.mula2 nk tkr tajuk entry tp dah ter'publish' lak..ekekke

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang