Monday, December 6, 2010

Tak sabar menanti

tak sabar ibu tunggu gigi pertama anak ibu..since minggu lepas dah nampak 2 batang gigi bawah faris..belum keluar sepenuhnya tapi dah terasa if ibu sentuh gusi faris..tak sabar menunggu..pasni leh ibu ajar faris gosok gigi pulak k..berapa lama la nak tunggu gigi faris keluar eh? nota kaki: faris di rumah bersama ayah coz ayah masih bercuti..means tertangguh lg plan nak hantar ke taska coz ayah nak jaga faris after hmpir sebulan tak jumpa..bila la ibu nak biasakan faris tuk duk di taska ni???

2 comments:

Cik Jue said...

kejap je tu nanti bila dah tumbuh jangan gigit orang pulak ye sayang

kayzie said...

cik jue: excited terlebey n trasa cam cpt sgt lak dia membesar..cpt ms berlalu..uhuk..hehe

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang