Tuesday, December 28, 2010

Jalan sedang dibaiki- Sorry for the inconvinience caused

Suka tak dengan background blog nih?ibu suka tapi...erm..tengok bahgian atas tuh..kurang tak menarik kan?teringin nak dapatkan header tuk blog sendiri..tengah usha2 camne nak buat..ada yang  berbisnes membuat header tuh kan?tapi lum jumpa lagi tempatnya..harapkan ibu..owwhh..mungkin tidak..semakin cacat nanti rupa blog ini..hehe..ada sesiapa yang kreatif nak tolong buatkan??tak cukup tapak tangan faris, tapak tangan ibu, ibu tadahkan..hehehe.. buat masa sekarang biar aje begini..hehe..nak kena mengepam so tak rela korbankan waktu itu..nanti petang sambung semula.. ohh sorry takde cerita sal jalan yang terlibat di sini..saja propa..huhu..

Sorry for the inconvinience caused

3 comments:

Layar Lara said...

meh cni i tlog tp ongkosnya kne ada..ngahahah

Mami Hadeef said...

akak, sorry.. baru terperasan akak ade komen di blog saya.. saya dah jawab ye..

Mami Hadeef said...

atau akak boleh refer pada link ni

http://susuhadeef.blogspot.com/2010/12/secara-semulajadi.html

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang