Friday, February 10, 2012

Mood dan Masa

Salam..

Lama tak menjengah blog dan kawan-kawan..di sebabkan oleh:

mood menaip dan mengadap lappy yg sangat merundum..

dan

kekangan masa..di sebabkan kelas dah bermula dan 4 hari seminggu adalah waktu untuk kelas, so baki sehari bekerja adalah untuk menyiapkan kerja dan persiapan kelas. Maka agak sukar mencari waktu untuk bercanda dengan blog kesayangan..:)

Doakan kesihatan ibu dan anak ini ye..dah 6bulan +, semakin menembam dan semakin berdebar..hehe..

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sihat kamu dan baby ye..alhamdulillah... :)

mamaNoriz said...

akak 6 bulan selalu org ingat tgah tunggu hari sbb beso banget!

huwaaaa

:: Mrs.Eady :: said...

kamu menang contest cik kumbang tu!!
tahniah..suka :) suka :)

kayzie said...

hah?menang?tul ke kak?mimpi kah daku??huhu

kak noriz: dl ms faris org sll igt preg twin..maybe sbb mak kecik so nmpak perut jek tertonjol..huhu

cik kumbang said...

akak...congrat..nnt PM sy kat FB ea
nie link nya https://www.facebook.com/cikkumbang ataupun kalau akak nak contct melalui email pun bole...nie email sy cikkumbang12@gmail.com :)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang