Tuesday, February 21, 2012

Faris @ 2 tahun

Salam..

Sempena ulang tahun ke2 kelahiran anakanda pada 19.02 (Ahad) lepas, kami mengadakan majlis doa selamat dan sambutan kecil-kecilan di kampung. AJK jemputan pada hari itu adalah atuk, so kebanyakan jemputan adalah kawan-kawan surau atuk..hehe..hanya 5 orang kanak-kanak yang datang tuk menambah kecerian birthday boy..huhu..kelakau pun ada.

Apa-apa pun, Alhamdulillah coz majlis doa selamat berjalan lancar dan jamuan pun dapat menampung jumlah tetamu. Thanks to mummy n pok yi yang sangat banyak membantu ibu menyediakan juadah. Juadah utama mi kari, sepenuhnya air tangan mummy n pok yi..huhu..Ibu just masak hidangan ringan/goreng-gorengan dan bihun goreng ajo..

dah..jom layan picca..(tapi semua gambar selepas majlis doa selamat coz cameraman lambat charge bateri kamera..huhu)

 Posing..special dari birthday boy..

 Kek untuk anakanda..beli yang dah siap sajo, tak sempat nak tempah2..huhu

 Anakanda bersedia untuk potong kek..kawan-kawan yang ada malu-malu nk join masuk kamera..


 So..mummy, ibu n ayah je la tolong temankan..


 Anak ibu memang suka dan pandai berkawan..


Blur lak gamabr nih..

bila tetamu datang, dia sibuk nak tolong hidang air dan kasi makanan..so pas dah potong kek, dia gak sibuk nak agihkan kek tu..haha..tengok cara potong dah leh tau hasil potongannya kan?
 
 yeaayy..dapat new collection untuk lightning mc queen..thanks ayah..

Alhamdulillah semuanya selamat dan berjalan lancar..yang penting anakanda happy, seharian  kusyuk bermain dengan kereta baru..so dapatlah ibu berehat selepas majlis..:)

8 comments:

Ummu Muhammad said...

alhamdulillah abg faris dah dua tahun..semoga membesar sebagai anak soleh tolong ibu jage adek hehhe

charmyiex said...

happy belated besday faris....besday kite sama tau..cuma aunty charm kene tambah 9 kt belakang 2 tu...hehe

kayzie said...

thanks...:)

sweetlavender86 said...

happy besdayyy faris!haha.comell jek farisss nk potong kek.tergelak mumy zura tgk pic2 faris.hehhe..adam nnti besday mase mumy dlm pntg lagi.tapi takpe mase tuk dah hari ke 42.so kire bleh merdeka lah.haha

izyan asimat said...

happy birthday faris.. mmuah!!

NM02 said...

hi faris... hepi beday cayang... segaknye dia pakai kemeja tu..

anisalya said...

happy belated sayang. dah besar dah ye. cantik keknya.

kayzie said...

zura: leh dh tu nak celeb..huhu..
tengkiu aunty2 semua..:)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang