Tuesday, January 3, 2012

Salam 2012

Alhamdulillah dah 3 hari melangkah ke tahun baru. Bertambah tahun makanya bertambah la umur, tanggungjawab pun bakal bertambah. Semoga di berikan rahmat dan keberkatan yang berterusan dalam menjalani hari-hari mendatang. Harapan untuk tahun baru ni, semoga ALLAH menjadikan ibu orang yang lebih baik tak kira sebagai anak, isteri, ibu, pekerja dan juga yang paling penting hambanya..so usaha untuk menjadi yang lebih baik harus di pertingkatkan..hehe..

Semoga tahun baru juga memberi lebih keberkatan kepada sahabat-sahabat semua..InsyaALLAH..:)

Sebelum tahun baru aritu ibu dah siapkan satu 'wishlist' untuk memastikan ibu dapat mengawal bajet dengan jayanya..haha..Al maklumlah bakal menerima ahli keluarga baru di pertengahan tahun nanti..

Alhamdulillah juga dengan rezeki yang ALLAH berikan..semoga kita tidak lalai dengan hak dan tanggungjawab terhadap rezeki yang ALLAH turunkan..

So, walaupun agak terlambat..selamat menempuh hari baru anda dengan lebih keberkatan..:)

Wassalam

p/s: seronok tengok rakaman zizan dan ustaz azhar idrus di youtube semasa malam tahun baru..:)


7 comments:

diana said...

selamat tahun baru...
kelakar video tu..zizan asyik kena je...

:: Mrs.Eady :: said...

selamat tahun baru kawan ku :)

:: Mrs.Eady :: said...

selamat tahun baru :)

Ummu Muhammad said...

hahah boleh gelak sampai pengsan dgr usz azhar heheh

mamaNoriz said...

hepi new year dear ;)

so letak lah wish list tu kat sini...

leh sama2 doa semoga semua wish jadi makbul...hehehe

~ yus ~ said...

siap wishlist tu ya kayzie...hehe

apa pun selamat tahun baru 2012 kayzie..:)

kayzie said...

kak yus n kak noriz: ahaks..wishlist tu takde kpentingan tuk ibu pun..sume tuk anak2..hhehe

kak diana n ummu Muhammad: faris pun join gelak bila tgk,tatau la dia btul2 paham ke tak..huhu

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang