Wednesday, December 28, 2011

Contest:Impian Menjadi Realiti

salam..



Dengan rasa rendah diri..ahaks..ibu mengumumkan untuk join contest ini..
Sila klik di banner atau di sini untuk memahami syarat pertandingan dan leh la kita sama-sama memeriahkan contest dari Cik Kumbang ni..

1. Templete yang menjadi idaman hati ibu..ahaks..mengikut syaratnya boleh  dilukis dan tampal di entry..
tadaaaa....




cantik tak?seyes malu nak tunjuk lukisan sendiri..eh..ni hasil kerja pakai tangan k bukan kaki..tapi nak buat camne, bakat seni yang ada sangat terhad sebab tu teringin dapatkan design Cik Kumbang yang cantik lagi bijaksana..ahaks..

Background color idaman adalah biru muda..:)
2. Blog yang menjadi pujaan hati ibu..
 # of course la blog Cik Kumbang dan blog2 yang di 'design'kan olehnya
dan yang ini

3. dengan ini ibu berbesar hati untuk tag..


Dengan ini..tolonglah bersama-sama mendoakan kejayaan ibu..bertuahlah harapnya..untuk masa depan yang lebih ceria..huhu..

wassalam..

9 comments:

ieda said...

alamak .. alamak .. alamakkkk

ada nama akak :)

aloor dah lama x joint cointest2 nie .. x tahu kenapa x der mood huhuh

insyaallah dikk akak joint

dan GUD LUCK DEAR !!!!

:: Mrs.Eady :: said...

good luck babeh! :)

kayzie said...

Kak ieda: jom la join kak..tp hdiah petama kc sy k sbb blog akak dh cntik..miahahahha..leh gtu?
Kak izwa: kagum ngn blog akak gak..:-)

wahida said...

semoga berjaya dear!!

cik kumbang said...

weeee thank you sbb sudi join contest cik kumbang wink3~

gud luck !!!

~ yus ~ said...

ayoyo, kena tag ke? hihi, mood akak nak join contest ke laut skrg ni. Nnti ya, tgk mood kembali ke tak. Apa pun good luck untuk kayzie..:)

Dalila Hamid said...

good luck!

maya amir said...

eh! cantik laa lukisan kayzie..serious!:) happy new year dik:)

mamaNoriz said...

uiskhhhh, complicated tu!

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang