Sunday, January 15, 2012

First Night

Salam...

Haishh apa la korang ni..korang tak pikir ibu nak tukar blog ibu-anak ni kepada blog 18sx kan?Huhu

Ini masih lagi cerita anak bujang ibu. Hampir sebulan yang lepas ayah  dan ibu decide tuk set up bilik bujang tuk anakanda..So far, hiasan dinding je yang belum selesai..=)             

Malam tadi adalah malam pertama anakanda di tinggalkan tidur sendirian dalam bilik dia. Sebelum ni ibu dah pernah cuba bawa Faris tidur dalam bilik tu tapi ibu temankan.

Tujuan kami adalah tuk biasakan Faris tidur sendiri sebelum adik 'join the family'..hehe..Sebelum ni Faris tidur dalam bb cot yang kami letakkan dalam bilik kami. So sebelum berlaku rampasan kuasa oleh adik dia, kami berikan sesuatu tuk abang dulu..huhu

 ok tak?impian ibu dan ayah masa kecil tuk abang

 
 lena abang tdo..kul7 pagi dengar dia menjerit 'ibu......'..hehe

 p/s: entry ni ibu tulis semalam..so kelmarin la perkara ni berlaku k..cuma atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan, terpaksa tangguh dan publish hari ini..

update status blog: (sejak bila lak blog ada status??huhu)..ibu baru dapat tenaga selepas pitam hari Jumaat lepas, hari ni baru mampu nak berdiri lama dan jalankan tugas di rumah cam biasa..hehe..punca masih belum dapat dikenalpasti sepenuhnya..;p

Wassalam..

10 comments:

aien said...

malam2 faris dah x nenen lg ke?

Abdul Qayyum Ali said...

tahniah kayzie...bakal terima org baru...bilik tido anak kamu sgt awesome...especilly kat katil dia tuh...fuhhyoo....

kayzie said...

aien: sejak tinggal dia coz kena kusus 2mgg dl,dia dah tak jg mlm mnt neneng..sblm tdo jek..:)
q: hai..lama tak dgr cte ko..thanks..:)

ieda said...

aloor cantikk
impian kayzie jadi kenyataan akhirnyaaa ..
kalau anak bujang akak sure suke jugak nie ... ;)

:: Mrs.Eady :: said...

ala comel nyer... :D

sweetlavender86 said...

cantik!Suke2! adam maybe kene tunggu die dlm 2thn stgh kot bru bgi die blaja tdo sensorg.skang pun susah nk suh tdo dlm bby cot.faris nmpk cm bdk besAr dah.faris cepat matured..nasib baik adam pun mlm2 dah tak bgun nk menyuSu.lame dah die xbgun tgh2 mlm.time bf dulu la.

NoRazUraShIma said...

bilela hatta nak tdo blik sndirik nih..hehe...chayok abg!!

Ummi Ummair said...

cantiknya katil faris.. :)
ummair nampaknya blm boleh tidur asing lg..asyik bergayut je dr mlm smpai ke pagi.huhu

mamaNoriz said...

wou!

untung faris!

mahal katil tu kan...

~izan~ said...

cantik katil dia...

jaga diri yer dik..kesian awak..semoga awak n baby sihat sokmo..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang