Tuesday, April 26, 2011

Gambar Faris di HTAA

Dah lama ibu berniat nak upload gambar-gambar ni..bukan gambar tuk pengalaman yang manis tapi perlu la ada dalam blog ini..dah namanya blog ni di dedikasikan untuk anakanda ibu kan?so biar anakanda dapat tengok satu hari nanti, kisah kali pertama Faris masuk hospital. Berapa dah entry sal ni jek kan?korang bosan ke?ada aku kisah??heehhe..jom layan gambar..(sume dari hp, cam melampau lak nak bawa dslr masa anak nangis-nangis nak kena cucuk kan?)


pukul 3 pagi ++..ini lah first time masuk drip tu..2 doctor tu baik je suh ibu tunggu tepi kalau nak tengok gak..Faris meraung-raung masa ni..Ayah tolong snap..


Malam pertama di HTAA..berpeluh-peluh tidur pas penat meraung..kira-kira pukul 4 pagi baru Faris dapat tidur

nak mandi, ibu sarungkan plastik supaya tak basah, if basah nak minta nurse tukar balutan dia meraung-raung lagi, so ibu balutkan jek..

Hari ke2 (Isnin), Selera makan bubur air tangan ayah

cek tekanan darah, hari Isnin dah tak menangis

Kelakar anak ibu, tangan yang ada drip tak sakit, tapi sibuk ngadu sakit tangan yang ada tag nama dia tuh..

Hope pasni anak ibu sihat sentiasa..di jauhkan dari penyakit dan di jauhkan dari orang yang berniat jahat..semoga anak ibu sentiasa di peihara dan di lindungi..Amiin

11 comments:

wida said...

kesian kan bila anak kita sakit..klau lah sakit tu boleh pindahkan ke ibu.
moga2 faris sihat selalu..

kayzie said...

thanks..tu la..kalo leh tkr2 kan sng..hehe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

wahida said...

faris sekarang dah sihat ke? semoga faris jgn sakit2 lagi...nnt auntie lak yg risau..

Lina said...

salam perkenalan...jumpe blog ni pasal enty mon rods...dah follow pun :)

Gegar Bersama Blogger Kuantan"

kayzie said...

kak wahida: dah sihat..alhamdulillah..pling lama demam kali ni..thanks

MommyAqil said...

cOMEL JE fARIS NI TAU..GERAMMMMM...hihihihi..Semoga Faris akan sentiasa sihat lepas ni...Takmo sakit2 lagi tau...Amin...

kayzie said...

Lina: thanks

Cute MuM said...

sedihnya tengok anak-anak sakit nie..
risau sebab dania pon demam jugak..

sarah-najwan said...

siannya tgk anak kecik sakit gtu..
dok kuantan jugak yer..

jom join blogger kuantan pada 1 mei nati..bole eratkan silaturahim..ehhe

kayzie said...

cute mum: dania dmam gak eh?sian kan?moga anak2 kita sihat sll
kak sarah:ala..takde kat sni kak,kl ad mmg dkt sgt rumah dgn tmn bandar tu..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang