Tuesday, February 8, 2011

Astro First..Tengkiu

Akhirnya..ibu dan ayah berjaya jugak dapat tonton Hantu Kak Limah Balik Rumah, cerita yang menjadi bualan ramai orang di sekeliling kami..best katanya..berkali-kali dah pergi ke kedai dvd..tapi tak de lagi kuar dvd cetak rompak untuk cerita nih..kalau cte mat saleh tu banyakla..so tiap kali pergi mesti bawa balik cte len..selamat industri perfileman negara kita dari pengguna cetak rompak..ahaks..

Semenjak adanya si kecil permata hati ibu tuh tak pernah la lagi ibu n ayah ke pawagam. Ibu beria ajak ayah tapi ayah tak mau coz kesiankan Faris katanya..bunyi bising n bila di pikir2kan bukan kesian Faris tapi kesian ayah nanti. Kompem akan berlakunya pembaziran wang..hehe coz tak dapat tengok cite sampai habis. Kompem anakanda wat show sendiri sebelum cerita habis..huhu

so hanya dengan RM15 kami menonton dari astro first jek..ayah kata rugi coz beli semalam leh tengok sampai esok jek..tapi bagi ibu dah ok coz dvd yg beli sebelum ni pun takde nye pernah nak ulang tgk..tengok sekali pun dah cukup puas..

ini langkah untuk melanggan k..





if rasa tak clear, sila cek di sini..tapi kalo korang tak cek pun, just buka jek chanel 480 tu kan..korang sure lagi pandai..ibu jek yang gatal nak ngajor..ahaks..

p/s..sonok bila ayah di rumah..dapat ibu melayan cte di tv..hehehe..








2 comments:

~ yus ~ said...

wah dah tgk ye. Akak tak minat tgk citer ada hantu2 ni..huhu

kayzie said...

huhu..hntu melayu kak..tp kalo ad anak2 better jgn kot,takut nnt diorg jd penakut lak kan?huhu

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang