Monday, October 29, 2012

Salam Perantau :)

Salam...

mujur takde org nak 'masuk'..cepat2..ibu nak sapu habuk di lantai dan bersihkan sawang-sawang..huhu...


ok...sajek jek..lama tak menulis..makanye nak kena la intro poyo sket..hehe..aiseyy..rindu..banyak cerita nak share..tapi..tapi...ermmm..BIG M....

Anakanda pun dah besar..dah lama tak jumpa dengan aunty2 alam maya..Faris dah 2 tahun 8 bulan..Ayman dah 5bulan ++..so buat masa ni ibu busy 'study' semula menu tuk anakanda yang bakal 'explore' perisa baru dalam masa +- sebulan..insyaALLAH



ok..cukup kot tuk warming up..hahah..insyaALLAH pasni akan lebih rajin..chaiyukkkkk..




**kesian Ayman nanti..kurang cerita dia dalam diari ibu neh..sob3..

3 comments:

~MommyAida~ said...

Rindu dengan Kayzie n ank2..nanti update lagi tau...

:: Mrs.Eady :: said...

hai ibu...*lambai-lambai!* :)

Ummu Muhammad said...

gogogo alehelehhh keh8!

mane terune 2 orang tu..nnt upload!

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang