Sunday, November 28, 2010

Panicking..am i losing it???help

Petanda apakah ini? baru je last Friday pam still dapat hasil seperti biasa..tetapi kenapa semalam tiba2 berubah?panik...panik..panik..ada kemungkinan ke susu leh kering tiba-tiba??
wut should i do?
takut n panik lagi bila malam tadi Faris menyusu sambil marah-marah..ibu tau petanda apa tu, sure anak ibu tak puas menyusu sampai kami sama-sama berjaga dari kul1 sampai hampir pukul3, macam-macam cara ibu cuba walaupun di tengah malam..dalam pikiran sekarang 'i need a booster'..n i need to know y also..sehingga petang tadi susu still tak menggalakkan..tiap kali pam nak dapatkan 1oz pun susah banget...y la??sekarang ibu usahakan tuk buat powerpumping..hope akan ada perubahan..

Ya ALLAH Ya Matin..semoga kau berikan petunjuk dan permudahkan perjalanan penyusuanku..Amiin

2 comments:

Cery said...

hai dear..jgn risau..bfeed ni ada up..ada down..pek u akan dipos tgharini..
jom tukar2 followers and link blog list

kayzie said...

yup kak..thanks sudi follow my blog yang tak seberapa nih..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang