Monday, November 22, 2010

Di mana2 pun boleh..



Tiba-tiba teringin nak post kan gambar nih..picca Faris dengan 'milk dispenser' nya..hehe..syok kan jadi ibu?Motif entry..terasa sangat bersyukur dengan anugerah yang ALLAH berikan, nikmat yang tak putus dan rezeki anak yang melimpah ruah ini. Semoga susu ibu akan terus dapat memenuhi keperluan Faris dan semoga ibu akan terus kuat tuk menjalankan tanggungjawab ibu menyusukan Faris.
senangkan dengan BF nih..tak perlu nak angkut segala macam alatan dan perkakasan tuk membancuh susu bila nak keluar. just gunakan teknik 'selak dan sumbat' aje..hehe..dari dulu berangan nak beli nursing cover tapi tak tercapai. Alhamdulillah setakat ni tak menghadapi sebarang kesulitan tuk menyusukan Faris di mana sahaja. Selalu ayah akan cover kan. Pakaian pun penting. If ke tempat yang memang ramai orang dan susah cari tempat 'menyorok' ibu akan pakai baju yang memang khas tuk nursing, mudah tuk di selak. tapi kalau ke mall yang memang khaskan bilik tuk menyusu pakai apa pun tak kisah. Kan best kalo bilik menyusu di sediakan di semua mall or mungkin boleh di buat macam tandas awam tu, leh ada kat tepi-tepi jalan..hehe

2 comments:

Momma Mia said...

Congrat sbb dah 9 bulan menyusukan Faris!!! Dah dekat nk masuk 1 tahun tuh... caiyok!! u can do it !!

kayzie said...

thanks akak..alhamdulillah..hope smpai target 1thn pasni..:)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang