Monday, September 6, 2010

Semua menang!

Selama berjinak dengan blog ni selalu jugak tengok rakan blogger yang wat giveaway n ada gak sumtimes yang cerita sal menang giveaway. Tapi tuk ibu yang baru bertatih ni tak paham apa so tak pernah la terasa nak join..hihi..tapi last week tertengok lak satu entry dari  feveret blog ibu sekarang..tup..tup..terjoin la giveaway nih..mungkin yang menyebabkan hati terbuka nak mencuba coz giveaway ni sal BF..so semangat tu berkobar-kobar la jugak..hihi..n 3sept aritu dah keluar pun result..sape menang?ibu laaa.hehe

ibu pemenang, tapi peserta lain yang join pun pemenang gak..pendek kata..sume yang join tu adalah pemenang..syok kan?sila la baca komen-komen pemenang giveaway "Breastmilk- The Choice For a New Generation"..dapat gak menambah pengetahuan tentang Breastmilk..

Dah tau pemenang mesti nak tau hadiahnya kan?hadiah nya sangat cute..ibu suke banget

sila scroll ke bawah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini lah dia
dolly breastfeeding yang sangat syumelll..
tahniah kepada semua pemenang n me myself..ahaks

2 comments:

Momma Mia said...

Happy breastfeeding sis!!!

kayzie said...

Thanks kak..=)

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang