Sunday, January 10, 2010

@ 34 weeks

huhu..dah masuk 34weeks..sekarang ni pergi mana2 pun orang akan tengok perut n mesti tanya bila due..bb makin berat..huhu..nak tido..jalan..n buat keje semuanye jd slow n susah..but neva mind..ibu njoy all those moment..mungkin dari sekarang dah kena prktis bangun mlm..huhu..sebab tu la tiap malam tido dah tak selena dulu..msti terjaga coz kena ubah posisi bdan..hehe..
semalam..step jek ke kedai baby home di beserah.trus jek akak pnjual tu tanya dah berapa bulan..bila jwb dia pun terus ukur perut (letakkan jari antara dada n perut)..'ermm..tak lama dah ni'..katanye..huhu..ukur camne pun aku tak berapa paham..jarak 3 jari dari dada ke perut katanye..ermm..tak kisah..yang penting bila bb dah betul2 ready n lahir dengan sihat n smpurna~~
so sekarang..just be ready all da time..2minggu lg cukup 36weeks..n possibility tuk deliver tu bila2 jek (excited lak rasa~~)..doa ibu semoga segalanya di permudahkan oleh NYA seseungguhnya segala yg sukar adalah mudah bagi NYA..dan semoga anak ibu di berikan kesihatan n kesempurnaan oleh NYA..
n hope ayah pun akan sentiasa redy..huhu..

6 comments:

sweetlavender86 said...

haha.samelah kite.skang tido mmg xlena.susah nk tido n asyik terjage.bile dah terlelap tgk2 dah pagi.mcm baru je sejam tido.hahaha..skang xleh jln laju2 dah cm dulu.jln kene slow2..take care ye ibu n bby!muax

kayzie said...

huhu..tu la pasal..ketagih mkan pun satu hal..asek lapo jek even br pas mkn..tp takpela..tak lama dah..huhu..nnt msti rndu saat2 camni..zura n bb pun take care..mmuuaahh

Ahmad Nasri Zakaria said...

wahhh dah ada blog ehh..ni blog ibu2 mengandung kerr...sory la tsalah masuk lak..muahahaha..

kayzie said...

huhu..kaum papa pun leh apa..info berguna spy lbh memahami isteri2..huhu

Ahmad Nasri Zakaria said...

hehee..nnt lah suh andok buat blog dia..nnt leh kongsi psl daddy-to-be..hehehe

kayzie said...

huhu..andak nk wat blog??fb pun dia tak bpe sempat nk update..huhu..

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang