Tuesday, March 27, 2012

Lelaki ini

Salam...jom baca kisah romantik lelaki ini..:)

Situasi 1:
Lokasi: di ruang tamu..depan tv

Lelaki ini: ibu..ibu buat apa?come..peluk abang...
me: :)

Situasi  2
Masa: sebaik sahaja pulang dari office
Lelaki ini: sayang..sayang penat?Abang amik air ya?
Me: :)

Situasi 3
Lokasi: Di bilik tidur
Lelaki ini: abang dah bangun..meh tidur kat abang meh (sambil depa tangan dan tepuk2 bahu dia)
Me: **nak nangis..huhu

Situasi 4
Lokasi: di ruang tamu
Lelaki ini: ibu penat?meh abang urut meh..
Me: Abang memang sweet

Rasanya cukup kot 4 situasi tuh yang ibu coretkan di sini untuk menunjukkan betapa romantik dan 'manis'nya LELAKI ITU...kalau ku kata itu adalah my hubby..sure ramai yang muntah coz beria nak publish untuk tatapan public kan?haha..itu adalah ayah junior..my lovely son FARIS AMSYAR..semakin besar semakin 'memanis'..huhu..

Buah hati ibu, pengarang jantung ibu, penyeri hidup ibu..semoga abang membesar menjadi anak yang soleh, penyayang dan semoga anakanda sayangkan ibu dan ayah sehingga ke akhir hayat kami...

Wassalam..:)

4 comments:

Ummu Muhammad said...

ni mesti ikut ayah senior..pandainyeeee faris..betul2 dah matang nak tunggu adik ;)

wardah @ fie shah said...

Alolo sweetnya..pandai amek hati Ibu :)

sweetlavender86 said...

alahaiiiiiii romantisnyeeee.ikut jejak langkah andok nii.

kayzie said...

ummu Muhammad: sihat ke?pasni tgk tokoh 'abg long muhammad lak'..:)
Wardah: sweet kan?ibu pun sll terharu..huhu
zura: mmg bnyk tiru gaya ayah ni..tp ad gak yg ayah tak penah wat dia wat,tu yg kdng2 org ckp 'sweet la anak ibu ni,lg romantik dr ayah..' huhu

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang