Tuesday, January 4, 2011

Entry pembuka 2011

Assalamualaikum tuk semua..

Hepi new year!!masih dalam minggu pertama di tahun baru kira ok la kan??hiks..bila ada ayah di rumah blog memang kurang di beri perhatian coz teman real dah ada kan?so teman maya leh di rehatkan sebentar..ok..stop membebel..

Sedang tersengih-sengih sorang waktu menaip entry ni..nak tau kenapa?coz 2010 berlalu dengan meninggalkan sangat baaaaaaanyak kenangan manis yang tak mungkin hilang dari ingatan ibu..especially dengan kehadiran my lil precious..kehadiran Faris yang membuatkan hari-hari ibu di 2010 kelam-kabut, tonggang terbalik dan berkejaran..tapi semua itu sangat berbaloi dan itulah punca semua kegembiraan, senyuman dan kebahagiaan kepada ibu dan ayah..so hope ibu akan menjadi ibu yang lebih terurus di tahun baru ini..ahaks..

Semoga ALLAH sentiasa merahmati keluarga kita dan memberikan hari-hari yang terbaik untuk kita lalui sepanjang tahun ini..Ibu harap juga perjuangan ibu untuk menyusukan Faris sentiasa di permudahkan..Alhamdulillah tuk segala nikmat dan kurniaan dari NYA..thank you ALLAH

owww..sebulan lagi anakanda akan genap 1tahun..sungguh masa terbang dengan sangat cepat..hehe..

wassalam...

3 comments:

wahida said...

semoga hajat sis nak BF dipermudahkan...Insyaallah, Allah ada bersama ngan org2 yg sabar...

||kiena|| said...

kayzie,
akak pon mengira hari utk Little Liam turns 1 year! hah sekejap je dah nak time =P,...

kayzie said...

k.kiena:yezza..sgt teruja mnunggu wktu tu kan?
wahida: thanks..amiin

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang