Wednesday, October 27, 2010

Faris @ Cameron

Seminggu ibu bercuti tuk ikut ayah berkursus di KL..Sepanjang cuti of course la 24/7 Faris dapat direct feeding dengan ibu. Faris memang suka bergayut dengan ibu, bila direct feeding sejam sekali mesti mau dan gayut dengan kadar masa yang lama (balas dendam agaknya)..Faris suka, ibu lagi suuukaaaa banget..Suka bila dapat belai Faris or dodoi Faris sambil menyusukan Faris..suka bila Faris tergelak bila ibu nyanyi (bila buat bunyi pelik or tukar nada lagu)..bahagia banget..lagi suka bila Faris menyusu sampai tertidur..love u my dear

Lari tajuk sikit (sebab tiba2 ter'feeling' dengan rasa kasih sayang yang melimpah terhadap anakanda..hehe)..don't worry coz entry ini tiada cerita panjang..hanya pics yang akan menceritakan segalanya..hehe..kejadian berlaku last weekend (23 n 24 Okt 2010) kali pertama Faris di bawa ke Cameron Highland. Ayah bawa kita cuti2 selepas shopping2 di KL..hehe (rasuah dari ayah selepas di tinggalkan hampir 24 hari). Syok ber'hari' keluarga di sana. Kami menginap di Equtorial selama 1 malam je..tapi cukup seronok coz dapat makan angin sejuk dan berkenalan dengan orang Cameron yang peramah dan baik hati (special thanks tuk pakcik jaga toilet..**macam la pakcik tu baca kan?hehe**)

di Butterfly farm..


Even in holiday..Faris tetap dapat merasa air tangan ibu..thanks to hand blender n periuk nasi Faris. Bergegar hotel hari2 ibu blend nasi Faris..hehe


Faris jadi maskot stoberi..hehe

Pick ur own strawberry..tips nye jgn pegang buah k..nanti buah cepat rosak..**Faris dah ngantuk.. 


Kami di ladang teh
p/s: dari KL ke Cameron kami ikut Tapah..sangat memeningkan walaupun dekat..odw balik ikut jalan baru..masuk kat Ringlet (simpang sebelah shell n Sek. Ringlet) keluar ke Sg Koyan, Kuala Lipis dan terus keluar ke Karak..even jalan kecik dari Raub nak ke Karak tapi lebih selesa dan tak pening2..tapi lebih selamat untuk tidak memandu di waktu malam k..***sekadar pandangan peribadi

3 comments:

Ahmad Nasri Zakaria said...

lalu tapah ke dr KL..waa sungguh horror jln tu..kalu dpn sket exit dkt simpang pulai ada jln baru n cantik terus smpi cameron..nk best lg jln tu leh smpi kuala berang..pape pn best kn bercuti..lama dh xbercutiii..huaaa

kayzie said...

aah dr KL lalu tapah..krng pengetahuan sket ms tu..hehe..mmg gile pening..seb baik faris sporting tdo baik2 kat car seat dia..hehe

kayzie said...

aah dr KL lalu tapah..krng pengetahuan sket ms tu..hehe..mmg gile pening..seb baik faris sporting tdo baik2 kat car seat dia..hehe

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2012 Reserved to Kayzie
Design by Cik Kumbang